RSS

KURSUS CIDB...........

lama dh aku xtulis kat blog nie...ingt nak jadi blogger sejati tp xleh la.... lps aku diploma dulu aku pnh mengikuti kursus CIDB (construction industry development board) untuk lepasan graduan.....free of charger...xperlu byr pun....klu dh free sape xnak kn..

lagipun nie akan jd penambah sijil(betul ke nie??)utk aku masa mntk keje nnti....dgn rela hati aku pun pergi la..

elaun diberi setiap bulan RM500...kursus selama 3bulan di Akedemi Binaan Wilayah Utara dekat dgn UUM...ceruk nak mampus..hulu gile!!!!...keliling hutan n bertemankan b**i........

nie ader beberapa gamba yang aku amik masa kursus dlu...ader 3 peringkat sijil yg aku amik masa di sana..antaranya : safety officer , supervisor dan last sekali construction manager.......



wajah seorang engineer.....


bdk2 yang amik kursus sama2.....



smart plk mamat yg rendah skit tue.....
>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

+ sEe NiEsOt + said...

rendah sikit?? mcm rendah byk je... hahaha

papa Jahat said...

rendah mane anyah??/xla....diorng tgh berjenkit....