RSS

MENCARI DUIT POKET LEBIH......

SPEED ENERGY MERUPAKAN PROGRAM REFERRAL UTK MELUASKAN JARINGAN PERNIAGAAN USAHAWAN DI MALAYSIA TERUTAMA BANGSA MELAYU & BUMIPUTERA UNTUK BERSAING SAMA TINGGI DENGAN BANGSA LAIN DI MALAYSIA. SETIAP AHLI BAKAL MENGIKLAN, MENJUAL DAN MEMBELI APA JUA JENIS PRODUK YANG MEREKA NIAGAKAN SELAMA INI MELALUI WEB MILIK SPEED ENERGY SDN BHD......

Plan pemasaran adalah yang terkini. Memenuhi kehendak pasaran sekarang. Bonus yang BESAR!!

Yuran Keahlian : RM260 Sekali seumur hidup anda akan dapat Laman Web @ Ruang Pamer Produk (RPP) yang disewakan oleh syarikat dgn nilai RM1000 utk tempoh 12 Bulan.

Bisnes SPEED ENERGY berkonsepkan Perniagaan e-bay, konsep ini juga sudah digunapakai di Malaysia seperti LELONG.COM, MUDAH.COM, TRADETITANS VPP, MUDAH2U dsb...

BARANG YANG ANDA PAMERKAN DI DALAM WEB TELAH DISEDIAKAN PEMBELI..... HEBAT BUKAN........

DAFTAR RM260
BONUS TAJA RM100
PAIR BY LEVEL RM150
100% MATCHING BONUS DIRECT SPONSOR MAX 7 LEVEL SEHARI,
Bayangkan kalau anda ada 10 Direct Sponsor !!!


Plan B (autoplacment)(bulanan)

anda hanya perlu membelanjakan RM200 dengan membeli produk yang diiklankan dalam speedenergy.org anda sudah layak masuk plan B..disusun secara matrix 5 X 4 dengan setiap unit yang masuk bawah kita dibayar RM 10..so total semua RM7K lebih..disusun secara siapa cepat dia diatas...HEBAT BUKAN !!!!!

ayuh cepat rebut peluang ini...

ANDA IKLANKAN PRODUK DIMANA PEMBELI SUDAH TERSEDIA !!!

Pasaran masih baru..ayuh hubungi saya untuk keterangan lanjut...1Kaki pun Boleh jadi jutawan !!!!

untuk more info, cal/ sms saya..info2 akan ditambah dari masa ke semasa..usaha tangga kejayaan...rezeki ade kat mane2..kita cuba..

rafiq : 012-4660270>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: