RSS

Fikirkan Projek Macam Mane Kamu Fikirkan Teman Lelaki/Perempuan.


ari nie redup aje cuaca. semalam baru cuci baju tapi xkering lagi. nasib baik baju banyak. ari nie ari isnin bersamaan 9 Ogos 2010. cepat tul masa berlalu. pejam celik pejam celik dh masuk bulan Ramadhan.

ari nie kite bercerita psl salah seorang lecturer aku kat kampus. beliau salah seorang lecturer yang tip top failkan student. kali nie subjek yang aku amik dengan die subjek project Design. fuhhh...mmg seorang yang agak strict..

sebelum lebih lanjut lg aku berceloteh, biar aku kenalkn diri lecturer tue. nama die Prof Ir. Dr. Abd Aziz. pemikiran die xde sape boleh agak. lecturer-lecturer lain pun xtau mcm mne die berfikir. pelik gak aku. nk xnk aku kena tempuh jgk subjek nie. kalau boleh wat pilihan mmg aku xkan amik subjek nie.

penah satu hari tue beliau tanye satu soalan pada kitaorang. soalan die berbunyi :

" ok student. i want to ask u the simple question. what is kilogram??? "

macam2 jawapan ader tpi die xterima. sampai sekarang nie kami xtau ape jawapan yang ader kt kepala otak die. kalau dpt pinjam sekejap otak die, senang aku wat thesis aku. hahaha.


kena jadi mcm wonderpet....



last week penah die tanye :

" dream your project like you dream your GF/BF "

macam mane aku nk mimpi??. payah gak nie. ape2 pun die yg terbaik la. bak kate senior " kalau korang dpt lps subjek nie, u are an engineer".........
>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hushh,.
mane2 tempat pun ade je lect yg cm tu eykk
ape2 pun all the best
:)

papa Jahat said...

baik boshh!!!