RSS

Gelap LAH masa DEpan Aku.....

aduh....ari sabtu lps aku main badminton....aku main beregu ngan member umah aku...takdir TUHAN tentukan....aku kemalangan kat court..agak kelakar gak kn...tp tue la realitinya...lutut aku terpusing masa aku jatuh nak amik bulu tangkis tue....masa tue aku xingat sesape dh..aku ingat TUHAN jer...YA ALLAH...mmg sakit sgt...sgt la sakit....

aku xble nak berdir terus masa tue...aku kena bangun pelan2..nie bkn sbb aku kejang..nie sbb lutut aku terpusing sikit...aku rasa masa lutut aku terpusing sekejap...

aduh....sakitnya...............mlm tue aku pg klinik kampus..tp dh tutup.....xsempat...aku mmg xble nak berjalan...terasa amat sakit kt lutut...mlm tue aku xleh nk tido...kaki aku xble nak ubah2...sebab sakit...

esoknya aku pg klinik....doktor ckp urat aku ader yg putus,ligamen aku koyak,otot aku koyak....aku kena pg xray...tp mggu dpn dh nak start final exam...skang aku bergantung pg ubat pain killer jer..terpaksa mkn utk elakkan sakit..aduh....

dh cacat ke aku nie???

klu aku kena operation mcm mane???hahahahaa.....

nampaknya aku kena berehat lama la jgk utk aku kembali bersukan.....:(>

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

+ sEe NiEsOt + said...

yeke?
final abis ble?
cpt2 laa chck.. nnti klo lg truk cmne? haishhh..
dun wory.. x cacat..
i`ll pray for ur health..
go go apit..
anda buleh..!!!

papa Jahat said...

hehehehe..teruk gile kena anyah...xtau nak ckp sakit mcm mane..smpi wan kecik ngan ayah chik nk dtg ari ahad tue..apit ckp xpyh....
aku dh xble berjalan dgn betul...huhuhu....

+ sEe NiEsOt + said...

haha.. ank mnje...
wek.. msti ngs2 kn sbnnye??
apit.. anyh ikot kome blk nek kete nnti.. haha..
jgn lupe bwk kwn yg ensem tau..
hahaaha..

papa Jahat said...

kamu ikut ke anyah??hahahaha..maybe ecan ikut kot...